Ιδέα
l_news

(20/03/2020)
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΛΕΙΤΟΥΡΓIA ΚΕΚ IDEA

coronavirus

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ - ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ - ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ

 

 

Αγαπητοί συνεργάτες, εκπαιδευόμενοι, φίλοι

 

Η πανδημία του κορωνοϊού έχει επιφέρει προσωρινές αλλά σημαντικές αλλαγές στην καθημερινότητα όλων μας.

Εμπιστευόμαστε την Ελληνική Πολιτεία. Τηρούμε τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ.( https://eody.gov.gr/neos-koronaios-covid-19/) και τις Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας (https://www.civilprotection.gr/el/koronoios-covid-19-hrisimes-odigies). ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ.

 

Η εταιρεία μας στο πλαίσιο των σχετικών αποφάσεων της Κυβέρνησης έχει αναστείλει την λειτουργία της για κάθε εκπαιδευτική και διοικητική δραστηριότητα που απαιτεί δια-ζώσης επαφή και συνεργασία στις εγκαταστάσεις μας.

Όλες οι εκπαιδευτικές υπηρεσίες που υλοποιούνται με τη μέθοδο της εκπαίδευσης από απόσταση συνεχίζονται κανονικά. Θα είμαστε σε τακτική ηλεκτρονική επικοινωνία με σχετικές ενημερώσεις για κάθε θέμα που αφορά τη συμμετοχή σας ή τις απορίες σας για τα προγράμματα Επαγγελματικής κατάρτισης που υλοποιούμε.

 

Για την προστασία και διασφάλιση της υγείας των εργαζόμενων, πελατών και συνεργατών, που αποτελεί κύριο μέλημα μας, εφαρμόζουμε πολιτική απομακρυσμένης εργασίας για όσο καιρό κριθεί αναγκαίο.

Το διάστημα αυτό όλες οι διοικητικές υπηρεσίες μας θα παρέχονται από απόσταση και θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε πως καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η εξυπηρέτηση που σας προσφέρουμε να μην επηρεαστεί.

 

Μπορείτε να επικοινωνείτε  τηλεφωνικά στα τηλέφωνα 2310 532820 , 2310515506 & 2310 546816 κατά τις εργάσιμες ημέρες από τις 10:00 έως 17:00 ή /και να αποστέλλετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση info@ideakek.gr.

 

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

 

 

Λεωνίδας Π. Φάκας

 

Γενικός ΔιευθυντήςΑρχική Σελίδα

l_news

Newsletter

Ενημερωθείτε άμεσα για όλα τα νέα προγρμάμματα που σας ενδιαφέρουν