Ιδέα
l_news

(25/05/2015)
Συνεργαζόμενες επιχειρήσεις στο Νομό Χανίων για τη Δράση «EΠΙΤΑΓΗ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΚΑΙ Τ.Ε.Ι.»

Η  πολυετής και επιτυχημένη παρουσία του ΚΕΚ I.DE.A. στο χώρο της δια βίου μάθησης είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με δυναμικές συνεργασίες με επιχειρήσεις και οργανισμούς, σε πανελλαδικό επίπεδο και σε όλους τους κλάδους οικονομικής δραστηριότητας, οι οποίες έχουν αναπτυχθεί με γνώμονα τη δυνατότητα απασχόλησης των καταρτιζομένων. Στοχεύοντας στην επίτευξη της αποτελεσματικότερης σύζευξης μεταξύ των εξατομικευμένων αναγκών των καταρτιζομένων και των ιδιαίτερων απαιτήσεων των επιχειρήσεων, το ΚΔΒΜ ΙΙ “I.DE.A.” διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο συνεργασιών με επιχειρήσεις, το οποίο διαρκώς ανανεώνεται.

Στα πλαίσια υλοποίησης της δράσης «EΠΙΤΑΓΗ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΚΑΙ Τ.Ε.Ι.», το “I.DE.A.” έχει διασφαλίσει συνεργασία με επιχειρήσεις του νομού Χανίων, οι οποίες δραστηριοποιούνται σε διαφορετικούς κλάδους, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα της αγοράς.

 

Δείτε εδώ τις προθέσεις συνεργασίας των επιχειρήσεων

l_news

Newsletter

Ενημερωθείτε άμεσα για όλα τα νέα προγρμάμματα που σας ενδιαφέρουν