Ιδέα
r_programs

Προγράμματα Εκπαίδευσης Ενεργειακών Επιθεωρητών
(Νομός Θεσσαλονίκης)

Το πιστοποιημένο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης «I.DE.A. ΕΠΕ», το οποίο είναι ενταγμένο στους φορείς εκπαίδευσης της Ειδικής Υπηρεσίας Επιθεωρητών Ενέργειας (Ε.ΥΠ.ΕΝ.), συνεχίζει τον Απρίλιο 2013, στη Θεσσαλονίκη, την υλοποίηση εξειδικευμένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων υποψήφιων Ενεργειακών Επιθεωρητών Κτιρίων, Λεβήτων και Εγκαταστάσεων Θέρμανσης, και Εγκαταστάσεων Κλιματισμού.

 

Στόχος των προγραμμάτων

Τα προγράμματα αυτά έχουν ως στόχο την εκπαίδευση για την απόκτηση άδειας Ενεργειακού Επιθεωρητή, ως μέρος της διαδικασίας που απαιτείται για τη χορήγηση Αδειών Ενεργειακών Επιθεωρητών σύμφωνα με το ΠΔ100/2010 (ΦΕΚ Α177/2010) και την ΚΥΑ «Εκπαίδευση και εξεταστική διαδικασία Ενεργειακών Επιθεωρητών» (ΦΕΚ Β2406/2011).

 

Απευθύνεται

  • Διπλωματούχους Μηχανικούς
  • Πτυχιούχους Μηχανικούς Τεχνολογικής Εκπαίδευσης

που επιθυμούν να αποκτήσουν Άδεια Ενεργειακού Επιθεωρητή προκειμένου να αναλάβουν τις διενεργούμενες ενεργειακές επιθεωρήσεις, με σκοπό τη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης του κτιριακού αποθέματος της χώρας στο πλαίσιο της εθνικής πολιτικής για την προστασία του περιβάλλοντος και την επίτευξη της αειφόρου ανάπτυξης.

 

Εκπαιδευτικά Προγράμματα

Ο υποψήφιος Ενεργειακός Επιθεωρητής μπορεί να επιλέξει μεταξύ τριών εκπαιδευτικών προγραμμάτων, ανάλογα με το είδος της Άδειας Ενεργειακής Επιθεώρησης:

  • Επιθεωρήσεις Κτιρίων
  • Επιθεωρήσεις Λεβήτων και Εγκαταστάσεων Θέρμανσης
  • Επιθεωρήσεις Εγκαταστάσεων Κλιματισμού

Η επιλογή μπορεί να αφορά μία ή και παραπάνω κατηγορίες προγραμμάτων.

 

Εκπαιδευτές

Οι εισηγητές των σεμιναρίων διακρίνονται για την ακαδημαϊκή τους δραστηριότητα και διαθέτουν εξειδικευμένες γνώσεις, υψηλή κατάρτιση καθώς και σχετική εκπαιδευτική εμπειρία, στοιχεία που διασφαλίζουν την ποιοτική και σε βάθος εκπαίδευση των υποψήφιων Ενεργειακών Επιθεωρητών.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 2310 532820, 2310 546816 (Θεσσαλονίκη), 28210 86940 (Χανιά) καθημερινά από τις 09:00 έως και τις 20:00, καθώς και στο e-mail info@ideakek.gr (Θεσσαλονίκη), ideakekchania@ideakek.gr (Χανιά).

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
maps
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΑΝΕΡΓΩΝ - ΕΥΠΑΘΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΟΜΑΔΩΝ
arrow Νέα Προγράμματα
arrow Εξελισσόμενα Προγράμματα
arrow Ολοκληρωμένα Προγράμματα
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ & ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ
arrow Νέα Προγράμματα
arrow Εξελισσόμενα Προγράμματα
Προγράµµατα Δια Βίου Μάθηση
arrow Εξελισσόμενα Προγράμματα
Προγράµµατα Ηλεκτρονικής Μάθησης
arrow Νέα Προγράμματα
l_news

Newsletter

Ενημερωθείτε άμεσα για όλα τα νέα προγρμάμματα που σας ενδιαφέρουν